Szállítás,árak és feltételek

Cégünk vállalja, hogy a megrendelt csomagokat 2 munkanapon belül a futárcég részére átadja (amennyiben a megrendelt termék raktáron van), és azok további 48 órán belül kiszállításra kerülnek. (A futárcég által vállalt szállítási határidő Budapestre és vidékre max. 48 óra, amely a hétköznapokra értendő)

A megrendelése után telefonon fogjuk Önnel felvenni a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket.

A szállítás futárszolgálattal történik.

A köztudatban elfogadottabb a postai kézbesítés, viszont mivel termékeink egy jelentős része meghaladja a postai mérethatárokat, a postai kézbesítés nagyon költséges! A futárszolgálat kézbesítési díja megegyezik a legolcsóbb postai utánvételes kézbesítési díjjal, és MÉRETHATÁRTÓL FÜGGETLEN! Ezért megrendeléseiket teljes körűen futárszolgálattal kézbesítjük.

A kerékpárokat összeszerelve, beállítva kapja meg, melynek plusz költsége nincsen.

Ahhoz, hogy a kerékpár szállítható legyen, a kormányt elfordítjuk, kivesszük a pedálokat, illetve adott esetben az első kereket is. Ezen dolgok helyreállítása a Vásárló feladata.
A kormányhoz 5-ös, vagy 6-os imbuszkulcs szükséges, a pedálokat 15-ös villáskulccsal tudja meghúzni. Itt a menetet érdemes a betekerés előtt gépzsírral bekenni. A pedálok betekerésénél figyelni kell, hogy a jobb oldalra a jobb oldali pedált (right felirat), a bal oldalra a bal oldali pedált (left felirat) tekerjék! Az első kerekek visszaszereléséhez is 15-ös villáskulcs szükséges, ha esetleg nem lenne gyorszáras.

Árak:

Magyarország területén belüli szállítás esetén:

- 1 csomag 10.000 Ft feletti rendelés esetén: INGYENES

- 1 csomag 10.000 Ft alatti rendelés esetén: 1500 Ft

A csomag maximum 40 kg-os lehet.

Előre utalás esetén várja meg kollégánk telefonos jelentkezését!

Számlaszám:

Áraink csomagonként értendőek és tartalmazzák az ÁFÁ-t.

A fentiektől eltérő szállítási határidők az adott árucikknél külön megjelölésre kerülnek. Amennyiben egy megrendelésen különböző szállítási határidejű árucikkek vannak, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó.

Amennyiben a Vásárló a Tétény Kerékpár Kft. által összeállított csomag feladása után mondja vissza megrendelését, a szállítás teljes költsége a Vásárlót terheli!

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a webshop szerkesztőségét kártérítési kötelezettség NEM terheli.

Az eladó az áru kiszállításakor minden esetben számlát küld, melyet az áru leszállításának átvételekor kell egy összegben kifizetni, illetve egyes esetekben a cég székhelyén áru átvételekor, illetve előre utalással.

A www.bringabolt.hu webáruházon keresztül rendelt termékeket a Vásárló személyesen is átveheti üzletünkben (Omega BringaBolt és Szerviz, 1223 Budapest, Közgazdász u. 4.) vagy kérheti a termék kiszállítását. A webshop és a bolt üzemeltetője egyaránt a Tétény Kerékpár Kft.

Üzletünkben az akciós termékeket csak készpénzzel lehet fizetni!